Les actuacions en l’exterior de l’empressa Family Cash, a Alzira, milloraran l’entorn i l’accessibilitat

Els responsables de l’empressa Family Cash i el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, s’han reunit en diverses ocasions per tal de revisar les deficiències o anomalies que hi puguen haver en els voltants i accés a l’empresa, i solucionar-les al més prompte possible.

El regidor, juntament amb les tècniques d’obres i zones verdes de l’Ajuntament d’Alzira, ha estat supervisant les obres de condicionament de l’exterior, de voreres, pavimentació i connexions de clavegueram, com també està estudiant-se i valorant-se les obres d’un tram de vorera en el carrer Gandia i la possibilitat de renovar els arbres dels voltants a l’empresa, ja que estos tenen una edat considerable. Estes mesures i actuacions millorarien en molt l’entorn i s’adaptaria a la imatge més actual que está donant-se a la ciutat.

Pascual assegura que “Alzira està fent-se cada vegada més gran, les empreses aposten per la nostra ciutat i participen activament en la creació de llocs de treball, i junt amb el canvi que està realitzant-se en diferents carrers i zones de la ciutat, esta és una ocasió més per a posar en valor tant les empreses com la predisposició a millorar la ciutat, l’entorn. Les actuacions que estan realitzant-se als voltants de l’empresa Family Cash milloren, sens dubte, tant la imatge com l’accessibilitat.”

20171108 123952 20171108 125321