Les instal·lacio de Venècia i la poliesportiu Perez Puig, seran les seus del Mundial de Pilota

Este matí s’ha celebrat la reunió de coordinació per a la celebració del Mundial de Pilota en mà, que se celebrarà en la nostra localitat des del 27 de març fins a l’1 d’abril. Amb l’assistència de l’Alcalde Diego Gómez, el regidor d’Esports Fernando Pascual, la tècnica del Departament de Serveis Urbans, Xelo Bisbal, el tècnic d’Esports Enric Taronjer, comptant també amb la presència Salva Escrivá, coordinador de pilota de la Generalitat Valenciana, Alberto Soldado, president de la CIJB, el president del club de pilota de la nostra ciutat Edu López i Elsa Esplugues, responsable de Comunicació.

El regidor d’Esports, informa que s’ha treballat en el disseny de la inauguració que es realitzaria en el Trinquet Municipal, que acollirà la presentació de les 21 delegacions que participaran en aquest campionat. S’ha comentat que en aquest acte inaugural hem d’ensenyar al món de la pilota els nostres senyals d’identitat més significatives.

Referent a les instal·lacions, s’ha concretat que seran dues seus una en les instal·lacions de Venècia i una altra en el poliesportiu Perez Puig.

Este serà el Mundial amb més participació de la història, amb un total de 21 seleccions. A més de la Comunitat Valenciana, estaran França, Anglaterra, l’Equador, Bèlgica, Paraguai, Argentina, Països Baixos, Euskadi, Mèxic, Costa Rica, Portugal, Itàlia, EE UU, Puerto Rico, Veneçuela, Colòmbia, l’Uruguai, el Japó, Austràlia i el Canadá.