Les obres de la segona fase comencen a donar forma al Casal Jove d’Alzira

25 de gener de 2018 – Després d’una primera anàlisi, realitzada pels tècnics del departament responsable de l’Ajuntament d’Alzira, s’han portat a terme les actuacions pertinents a les instal·lacions on quedarà ubicat el nou Casal Jove, al carrer la Pau, al barri de Caputxins (l’antic magatzem de Cucó).

Dins de les actuacions que s’han realitzat i altres que estan portant-se a terme, han estat l’enderrocament d’algunes parts de l’edifici, restauració i reforç d’altres i la demolició de l’entrada principal i primera planta per l’estat de ruïna en què es trobava, que posteriorment serà amb acabats de “morter de cal”, un material especial per a estos casos, per facilitar la respiració de les estructures, com també s’adequarà el moll, replenant-lo per crear una superfície homogènia i de fàcil accessibilitat.

Una segona fase amb una inversió de 100.000 euros en la qual també s’ha retirat una quantitat d’amiant, de la coberta d’una part del magatzem.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha visitat les obres per comprovar l’evolució d’estes i ha declarat estar satisfet de les tasques realitzades fins al moment: “Este antic magatzem de Cucó serà un dels punt d’unió dels joves de la ciutat, un lloc on podran celebrar reunions i activitats diverses. Una vegada finalitzades les actuals obres, este equip de govern realitzarà una tercera fase durant este mateix any 2018, amb una inversió de 300.000 euros, i que deixarà les instal·lacions amb un acabat diàfan i útil per realitzar les activitats, com a nou Casal Jove”.

20180123 120939