Les obres de reparació del carrer Benito Pérez Galdós seran a cost zero per a l’Ajuntament

El carrer Benito Pérez Galdós iniciarà la seua reparació l’11 d’abril, una vegada finalitzades les festes de falles i setmana santa. Les obres consistiran en la retirada de les rajoles que serà substituït per un paviment d’asfalt aplantillat, simulant l’actual.


L’Ajuntament es reunirà en els veïns i comerciants el pròxim 9 de gener per informar dels terminis. Esta intervenció no afectarà les voreres, únicament a l’espai destinat a vehicles. Les obres es realitzaran de manera simultània en els dos primers trams: de la plaça Major fins al carrer Reis Catòlics i des de l’encreuament de Reis Catòlics fins a Francesc Arbona. Finalitzades estes dues intervencions es procedirà a millorar el tercer tram fins al carrer Cardenal Vera.

Cal recordar que estes obres no tenen cap despesa econòmica per a l’Ajuntament i és l’empresa encarregada de l’obra ‘Aigües de València’ l’encarregada del cost.


El regidor de Serveis Urbans i Obres Públiques, Fernando Pascual ha manifestat “Les nostres disculpes als veïns i comerciants d’este carrer per les molèsties que ocasionaran estes obres, però que de segur milloraran el carrer per tal de no tornar a tindre cap problema amb el paviment i deixant de nou el carrer de Benito Pérez Galdós per a viure’l”.