Les setze comissions sense casal propi accepten rebre 1.250 euros atorgats per l’Ajuntament Ajuntament i Junta Local Fallera

Els presidents de les 35 comissions falleres d’Alzira van assistir a la reunió celebrada anit al cau de la falla Sant Joan.
 
L’encontre va servir per a estrenar nou president i directiva de Junta Local Fallera, així com per a tractar temes d’especial interés i rellevància.

La presència d’Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de Festes, va servir per a felicitar al nou president i al seu equip i per anunciar l’acord al que hi havien aplegat Ajuntament i Junta Local Fallera per tal de donar eixida a una problemàtica que ve arrastrant-se des de fa dècades, la de les comissions amb casal cedit al seu dia per l’Ajuntament i les que no disposen d’ell, i per tant han de córrer amb el lloguer del mateix.

Aguilar va proposar atorgar 1.250 euros a cada una de les setze comissions que no disposen de casal cedit en precari. La fórmula per donar estes ajudes és la d’aportar 10.000 euros la regidoria de Festes i la mateixa quantitat de diners Junta Local Fallera.

Després d’un temps de debat les comissions van acceptar la mesura que suposa el triple d’ajuda que se’ls atorgava fa uns anys.

Alzira, 6 de juny de 2017.

 
IMG-20170606-WA0017 IMG-20170606-WA0018