Les XV Jornades d’Innovació Educativa comencen esta vesprada a Alzira

La Casa de la Cultura acull, esta vesprada, a partir de les 17:30 hores, la inauguració de les XV Jornades d’Innovació Educativa que versen sobre “Neurociència, intel·ligències múltiples i educació emocional”. Unes jornades organitzades pel Cefire Xàtiva i en què col·labora l’Ajuntament d’Alzira, la UCV, la Fundació Alteris i la Fundació Bromera.

Una vegada inaugurades les jornades, a les 18 hores tindrà lloc la primera de les conferències titulada “Neurodidàctica”, a càrrec d’Anna Forés, pedagoga i escriptora, doctora en Filosofia i Ciències de l’Educació, i vicedegana de la facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.

La segona jornada tindrà lloc dimarts que ve, 25 de novembre, a les 18 hores, en la Casa de la Cultura, amb la conferència de “Som iguals, som diferents. Intel·ligències múltiples”, a càrrec de Mar Romera, llicenciada en Pedagogia i en Psicopedagogia i especialista en intel·ligència emocional.

L’última de les jornades serà el dijous, 4 de desembre, en la sala d’actes de la Universitat Catòlica d’Alzira. Hi tindrà lloc la conferència “Educació emocional. Un repte”, càrrec de Rafael Bisquerra, catedràtic d’Orientació Psicopedagògica de la Universitat de Barcelona i director del Postgrau en Educació Emocional i Benestar.