L’escola d’estiu obri el termini d’admissió

  • La XXXIX edició se celebrarà al CEIP Ausiàs March de l’1 al 30 de juliol

De l’1 al 30 de juliol de 2024, se celebrarà la 39 edició de l’Escola d’Estiu, enguany al CEIP Ausiàs March per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys d’Infantil i Primària.

Des de hui i fins el 7 de juny s’obri el termini per a presentar la sol·licitud d’admissió en la seu electrònica del web municipal www.alzira.es o presencialment a La Clau. Entre totes les sol·licituds si hi ha més demandants que les places ofertades es farà una baremació tenint en compte diversos criteris que puntuaran com és ser fill de família monoparental, fills de dones víctimes de violència de gènere, fills de dones desocupades de llarga durada, fills de dones majors de 45 anys o unitats familiars amb responsabilitats relacionades amb cures, famílies nombroses i famílies amb necessitats de conciliació familiar per raons laborals. En cas d’empat en la puntuació de les sol·licituds,  es tindrà en compte l’ordre de registre d’entrada per a fer la matrícula.

Un any més l’Ajuntament d’Alzira, mitjançant la Regidoria de Joventut, ha programat  estos tallers que oferixen activitats lúdiques i pedagògiques. Hi haurà tallers, esports, jocs i moltes coses més per a passar-ho d’allò més bé. Segons ha explicat la regidora de Joventut, Lara Ferrer  “com cada any, donem este servei en les diferents èpoques de vacances dels més menuts, per tal què ells aprofiten el seu temps lliure amb activitats educatives i afavorir la conciliació familiar. ”.

L’horari general de realització de les activitats serà de 9 a 14 hores, amb entrada dels participants de 9 h.  A més, de manera opcional, es realitzarà escola matinera, de 8 a 9 h. A més, també es pot fer la inscripció per a una quinzena o per a tot el més.

PREUS PÚBLICS:

Els preus públics per a la assistència a l’Escola d’Estiu 2024 són:

Preu per xiquet/a una quinzena (del 1 al 12 de juliol o del 15 al 30 de juliol)

-primer fill inscrit: 60 €

-segon fill inscrit: 55 €

-famílies nombroses/monoparentals, cada fill inscrit, 50 €

Preu per xiquet/a tot el mes ( del 5 al 30 de juliol)

-primer fill inscrit: 95 €

-segon fill inscrit: 85 €

-famílies nombroses/monoparentals, cada fill inscrit, 70 €

escola matinera, de 8 a 9 h, sense cap cost addicional per a les famílies.

Pots consultar tota la informació al següent link: https://www.alzira.es/wp-content/uploads/2024/01/diptic-Escola-dEstiu.pdf