Multidudinari carnestoltes escolar al Ceip Federico García Sanchiz d’Alzira

Mestres, alumnes i les famílies del Col·legi Públic Federico García Sanchiz van exhibir pels carrers d’Alzira el resultat de dies i dies de feina que han tingut com a resultat un carnestoltes colorit, original, animat i amb diversitat de disfresses.

La cercavila escolar del carnestoltes 2016 va complir ahir amb el seu objectiu i un any més els escolars van eixir de les aules per a recórrer els carrers amb un alegre i multicolor desfilada, on el bon humor i la desimboltura van ser les notes predominants. 

          2          1          3

Personatges de teatre, concretament de les obres de Shakespeare van portar l’alegria a les nombroses famílies que es van acostar a presenciar el seu sorollós pas pels carrers de la població.

 Un tema que es lligarà pròximament a la Setmana Cultural que tots els anys celebra el nostre col·legi i que aquest curs vol potenciar el projecte al voltant de l’aniversari de Shakespeare. Una prova més de com es pot lligar les tasques més lúdiques amb l’aprenentatge acadèmic.

 Per últim felicitar al professorat i famílies per donar exemple de com un treball conjunt dona uns grans fruits escolars.

Nota de premsa elaborada pel propi centre.