IDEA i el CEEI-València organitzen la jornada Networking Empresarial Ribera Alzira

Alzira, 9 de novembre del 2017. La regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IDEA, i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València organitzen la Jornada «Networking Empresarial Ribera Alzira» què tindrà lloc el dimecres 22 de novembre de 2017, a la Casa de la Cultura, en horari de 14 h a 17 h.

Aquesta jornada està dirigida a empresaris/es, comerciants i gerents de PIMES, i s’estructura en dues parts: primer es mostraran les claus fonamentals comunicatives per a ser capaços de vendre el propi negoci i mostrar els avantatges competitius en un minut, a més, de convèncer a l’interlocutor. Després, es realitzarà un “Speednetworking” on els participants podran aconseguir nombrosos contactes a través d’entrevistes curtes amb altres participants. A més, aquesta jornada està inclosa dins de les accions de promoció i visualització del programa d’Alzira: “12 mesos, 12 empreses”.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «l’objectiu d’aquesta jornada és facilitar el contacte entre les empreses valencianes i donar a conèixer, de prop, els productes i serveis més pròxims del territori, amb el propòsit de generar sinèrgies, possibles col•laboracions i contractacions de productes i/o serveis. Des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem tractant de formar i capacitar els nostres empresaris i empresàries, fonamental per a tindre un millor teixit econòmic.»

Els/les participants podran inscriure’s a la jornada de forma totalment gratuïta a través del formulari de la web d’IDEA http://www.idea-alzira.com/jornada-networking-val o telefonant al 96 245 51 01.

IMG 3672 IMG 3673