Finalitzen les obres en la redona del carrer Entre Naranjos d’Alzira per a descongestionar la carretera d’Albalat

Alzira canvia el sentit de circulació del Carrer Entre Naranjos en el tram que va des de la redona fins a l’Avinguda dels Esports per a facilitar l’eixida de l’àrea comercial i industrial per aquest carrer.

Hui s’ha celebrat una reunió per a presentar a les empreses de la zona esta alternativa al trànsit, que busca de descongestionar la carretera d’Albalat, amb un canvi en el sentit de circulació d’un tram del carrer. El regidor d’urbanisme, Andrés Gomis, junt al president de l’Associació Empresarial, Raül Tudela i la tècnic municipal Mariola Sebastian, han presentat l’obertura al trànsit que completa la ronda nord per darrere del polígon, la zona comercial fins al pont d’accés nord a la ciutat.

“Amb aquesta intervenció busquem millorar els accessos i descongestionar el trànsit en aquesta àrea de la ciutat tan important des del punt de vista comercial i industrial, i per això és important que les empreses, els treballadors i tots els usuaris d’aquesta àrea coneguen esta nova ruta que agilitzarà l’eixida per la ronda nord de la ciutat”, ha explicat el regidor, Andrés Gomis. A més, el departament municipal ha arreplegat els suggeriments de millora de les empreses participants.

El carrer Entre Naranjos, entre el trams carrer Corts Valencianes i l’avinguda dels Esports era unidireccional sentit c/ Corts Valencianes, per la qual cosa l’entroncament amb la rotonda no permetia el canvi de sentit. Les obres han consistit en l’ampliació de la plataforma, en aproximadament 125 m², que ha permés este canvi de sentit mitjançant una transició fluida. Les obres han tingut un cost de 30.000 euros, i es van iniciar el passat mes de juny.

Aquesta intervenció complementa l’accés directe a la CV-43 des del Carrer Entre Naranjos, que ja va suposar una inversió de 417.000 euros. Aquesta nova intervenció per al canvi del sentit de circulació suposa facilitar el trànsit de vehicles des del polígon industrial per aquesta ronda per a accedir a la CV-43, de manera que es descongestiona el trànsit en la travessia de la carretera d’Albalat i la redona de Les Fulles.