Oberta la convocatòria de la III edició dels Premis “IDEA Coworking”

Alzira, 24 de gener del 2018. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, convoca la tercera edició dels PREMIS “IDEA COWORKING ALZIRA”. Aquests premis es duen a terme amb la col·laboració de GC COWORKING ALZIRA.

L’objectiu és fomentar que autònoms i emprenedors que vénen d’una situació d’atur tinguen un espai compartit per poder desenvolupar la seua tasca. Els premis estan dotats amb 2 premis valorats en 1.000 € finançats per l’Ajuntament d’Alzira, els quals equivalen al cost dels servicis de coworking, en COWORKING ALZIRA, durant 6 mesos. Podran participar persones físiques o jurídiques que vulguen emprendre o que ja estiguen exercint una activitat professional i/o empresarial a Alzira i el model de negoci de la qual es desenvolupe adequadament en un espai col·laboratiu.

Segons Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: «L’impuls de l’autoocupació exigeix de fórmules que faciliten i milloren la posada en marxa de les noves empreses, especialment xicotetes empreses i professionals que troben més dificultats en les fases inicials. Amb els premis IDEA COWORKING ALZIRA l’Ajuntament d’Alzira pretén fomentar l’emprenedurisme i facilitar l’establiment d’aquest tipus d’empreses a Alzira, a més de poder tindre un viver d’empreses».

La instància i documentació haurà de presentar-se, dins del termini en Registre d’ entrada de l’Ajuntament d’ Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria. Per a qualsevol dubte o aclariment contactar amb IDEA, al 96 245 51 01

cartel coworking 2017 18

CategoriesSense categoria