PAGAMENT DE TRIBUTS I MULTES

 
AJUDA PER AL PAGAMENT DE TRIBUTS I MULTES

A través d’esta passarel·la de pagaments segura de CatalunyaCaixa pot realitzar el pagament dels seus tributs així com de les multes de la Policia Local i de la ORA, des de sa casa, sense necessitat de desplaçar-se a l’Ajuntament ni a les entitats bancàries col·laboradores que presten el servei de caixa; Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 sense comissions ni cost addicional algun per a vosté 

Per poder realitzar el pagament de forma electrònica no cal ser client de CatalunyaCaixa, sols cal disposar d’una targeta de crèdit o dèbit Visa, MasterCard o Maestro. Si vosté és client d’esta entitat bancària podrà utilitzar també la targeta de CatalunyaCaixa.

Les dades requerides per a poder realitzar el pagament les trobarà en les cartes de pagament corresponents que haja rebut en el seu domicili.

TRIBUTS (RECAPTACIÓ) . En cas de no haver rebut les cartes de pagament podrà sol·licitar-les en l’oficina municipal de Recaptació o a través de correu electrònic a voluntaria@alzira.es . Així mateix, si disposa de certificat digital o DNIe, podrà imprimir-les des de la seu electrònica en www.alzira.es – Portal de la Ciutadania – Recapdación – Els meus rebuts i liquidacions en Voluntària.

El pagament es pot realitzar de qualsevol de les maneres següents, conforme s’indica en la imatge inferior. 

a) Introduïnt els dades següents: REFERÈNCIA DEL COBRAMENT, IDENTIFICACIÓ DEL REBUT e IMPORT

b) O bé introduïnt tota la numeració del CODI DE BARRES.

MULTES (POLICIA LOCAL). Les cartes de pagament cal sol·licitar-les en el departament de Policia Local.

El pagament de multes es pot realitzar així mateix de dos formes, però cal elegir entre DOS REFERÈNCIES  o DOS CODIS DE BARRES, depenent de si es pot pagar amb la reducció del 50% o no; conforme s’indica en la imatge inferior.

Ayuda Pago Multas

 Per a realitzar el pagament accedisca al següent enllaç segur, o clique en la imatge de la dreta de la pàgina: