Primera Ruta de l’Outlet a Alzira, els dies 15 i 16 de setembre

  • L’Associació Empresarial d’Alzira i l’Ajuntament posen en marxa esta campanya de dinamització comercial
  • Els participants poden guanyar una de les dos targetes Alzira valorades en 500 €

Este matí s’ha presentat en roda de premsa la primera edició de la Ruta de l’Outlet, que arriba a Alzira este cap de setmana. Un recorregut per les botigues que hi participen i que han preparat una zona outlet amb preus irresistibles, ofertes exclusives i molt més.

La regidora de Comerç, Gemma Alós, i la representant de l’Associació Empresarial, Marisa Martínez, han sigut les encarregades de presentar esta nova iniciativa per a fomentar el comerç local amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

En l’acte s’h presentat el cartell de la campanya, en el qual s’indica que els establiments participants, al voltant de cinquanta, estaran identificats amb una fletxa ubicada a la porta i una catifa fosca. Una vegada dins, cada un assenyala la zona outlet, que en alguns comerços és tota la botiga i en altres, una zona concreta. La llista de comerços adherits es pot consultar en el perfil de Facebook Alzira ciutat comercial.

Segons explica la regidora de Comerç, Gemma Alós, «setembre és un mes complicat per a bona part de la ciutadania per l’increment de gastos pel començament del curs, per això esta campanya és l’oportunitat perfecta tant per a clients com per a botigues. Des de l’Ajuntament d’Alzira ens sumem a esta iniciativa que de segur que és tot un èxit i convidem a participar-hi a tot el veïnat d’Alzira i de la resta de pobles de la comarca».

L’Ajuntament d’Alzira, a més, patrocina les dos targetes regal de 500 € cada una, que se sortejaran entre les persones que compren en els comerços adherits el dijous 21 de setembre a través de les xarxes socials de l’Associació Empresarial d’Alzira.

Tant la regidora de Comerç com la representant de l’associació comercial, Marisa Martínez, han confirmat la bona salut del comerç local, que es recupera després dels anys de pandèmia. Així almenys ho han certificat, en el sentit que la gent torna al comerç de proximitat.