Quatre col·lectors solucionaran el problema d’inundabilitat del recinte esportiu de Venècia

S’estan instal·lant al camp d’esports de Venècia quatre col·lectors d’aigua, tres d’ells de pluvials i un de fecals. Les obres de condicionament per tal d’evitar acumulació d’aigua quan plou intensament les duu endavant l’empresa Aigües de València conjuntament amb la regidoria d’Obres Públiques.


Les últimes pluges intenses enregistrades fa unes setmanes en la nostra ciutat han deixat de manifest una problemàtica que bé produint-se cada vegada que plou amb força: l’acumulació d’aigua en el camp d’Esports de Venècia. Estos contratemps, que dificulten la utilització d’esta instal·lació esportiva, han fet que es busque una solució.


L’acció té com a finalitat minimitzar la problemàtica existent d’acumulació d’aigua en episodis de pluja i millorar la capacitat de drenatge de les pistes esportives. Per a complir l’objectiu es pretén instal·lar tres col·lectors de pluvials amb albellons cada dotze metres i un col·lector de fecals.


Fernando Pascual, regidor d’Obres Públiques, ha manifestat que: “Estes obres de condicionament tenen un cost de vora 58.000 euros i un termini d’execució inferior a un mes. La despesa d’execució de les millores està inclosa dins de la tarifa transitòria per a inversions en matèria d’abastiment d’aigua en la nostra ciutat per part d’Aigües de València, empresa concessionària del servei”. L’edil, també responsable de l’àrea d’Esports ha afegit: “Amb esta millora que executa Aigües de València el que perseguim és donar solució, en la mesura del possible, a esta problemàtica existent ara mateix a les pistes esportives del recinte de Venècia. Volem que este espai, que compta amb una antiguitat de més de seixanta anys, dispose d’una xarxa de clavegueram intern en condicions, que facilite als usuaris la pràctica de l’esport sense cap mena d’impediment cada vegada que plou més del previst”.