Rècord de botigues inscrites en la sisena campanya de l’ús del valencià en el comerç local «Alzira viu el Nadal 2022»

La Regidoria de Cultura, a través del Serval (Servei de Promoció del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira), continua fomentant l’ús del valencià en el comerç local i el consum responsable durant la campanya de Nadal, època en què solen fer-se més regals, i que té com a lema «Alzira viu el Nadal».

Els dies 12 i 13 de desembre, Alfred Aranda, regidor de Cultura, Andrea Maravilla, tècnica del Serval, i més personal de repartiment facilitaran 4.500 bosses destinades a les 125 botigues d’Alzira que s’han inscrit en la sisena edició d’esta campanya.

El repartiment consta del següent material: unes bosses de tela roges que tenen, en una cara, el lema de la campanya, i en l’altra, uns dibuixos d’elements nadalencs amb el seu nom (tortell de Reis, Pare Noel, Nit de Nadal, massapà, torró, simbomba, putxero, estrenes, Nit de Cap d’Any…), com també 4.000 adhesius per als regals dels clients amb els lemes: «Espere que t’agrade», «El millor regal eres tu», «Regala’m un somriure», «Bones festes», «Bon Nadal», «En valencià, millor» i «Alzira viu el Nadal». Cada comerç rebrà, a més, el tradicional gobelet, o pot per a posar bolígrafs que porta imprès el calendari laboral d’Alzira 2023 amb el lema «Jaume I i Alzira».

El regidor de Cultura, Alfred Aranda, assenyala que «enguany estem mot satisfets perquè s’ha duplicat el nombre de comerços d’Alzira que s’han inscrit en esta campanya, la qual cosa demostra que tenen molt d’interés de promoure l’ús del valencià en el comerç i també en tots els àmbits.  Volem que el valencià estiga present en tot allò que està vinculat a la nostra cultura, com són les tradicionals festes de Nadal (jocs, cançons, menjars, tradicions…). L’Ajuntament d’Alzira sempre ajudant el nostre comerç».

Des del Serval, han volgut agrair l’excel·lent acollida que tenen les campanyes de promoció de la nostra llengua per part dels comerços participants i dels alzirenys i alzirenyes.