Resultats positius de les primeres setmanes de treball dels enquestadors

Esta és la tercera setmana que els enquestadors de l’Ajuntament d’Alzira estan treballant en les zones rurals de la ciutat. Dos persones són les que s’encarreguen d’este treball, contractades gràcies al Pla d’Ocupació Juvenil.

Els dos enquestadors s’encarreguen de transitar per les zones rurals del terme municipal i comprovar la implantació correcta i l’ús, per part dels agricultors, de la Documentació d’Acompanyament i Traçabilitat Agrària (DATA), segons l’Orde 11/2013, de la Conselleria d’Agricultura. També s’encarreguen de donar avís a la Policia Local si veuen alguna situació estranya i de facilitar-los als propietaris dels camps les targetes amb informació per a previndre robatoris i els telèfons d’interés. 

El regidor responsable de l’àrea, Enrique Montalvá, ha destacat: “Estem molt contents amb el treball d’estos enquestadors. Realitzen una campanya informativa de la guia DATA per les zones rurals i han tingut molt bona acollida per part dels agricultors. En vore’ls transitant pel terme, la seua presència servix també de prevenció per als robatoris en els camps.”

Setmanalment es fa balanç de les dades recopilades durant la setmana, i es planifica la següent. Estes dades servixen perquè les actuacions de la Policia, tant autonòmica com local, així com d’altres cossos de seguretat, es dirigisquen als focus del problema de robatoris de taronges, a les casetes de camp i de tot tipus de patrimoni rural, com a cases de coets, casetes de reg, paletes, comptadors i altres instal·lacions.

 
20141212 125850