S’amplia el termini fins el divendres 28 per tal que la ciutadania envie les seues propostes per a l’elaboració del pressupost municipal

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Economia i Hisenda, ha ampliat el termini perquè les associacions, entitats, col·lectius i ciutadania en general envie les seues propostes de cara a l’elaboració del pressupost municipal de 2015. Podran fer-ho fins al divendres, 28 de novembre, a l’adreça electrònica presupuestos2015@alzira.es.

El regidor d’Economia i Hisenda, Enrique Lahuerta, ha manifestat: “Hem considerat oportú ampliar el termini dos setmanes més perquè així siguen més les persones, associacions i entitats les que envien les seues propostes i suggeriments i participen en l’elaboració del pressupost municipal. Com altres anys, és un pressupost participatiu i donem peu a què qualsevol persona puga enviar el seu suggeriment, que serà estudiat i, en cas de ser viable, es tindrà en compte”.

Recordem que els correus electrònics hauran d’estar firmats pel ciutadà o, en cas de ser una associació, entitat o col·lectiu, per algun dels seus representants. Les propostes han d’estar basades en la realitat i respondre al conjunt de les necessitats de tots els alzirenys i alzirenyes.