S’ha renovat el paviment de seguretat de la zona de jocs infantils de la plaça Major

L’Ajuntament d’Alzira, seguint amb la línia de millora de les diferents zones de jocs infantils de la localitat, ha renovat el paviment de seguretat de la ubicada en la plaça Major. Ahir mateix es va llevar el tancat i ja està a disposició dels més menuts de la localitat.

A més de la renovació del paviment de seguretat de la zona de jocs infantils de la plaça Major, també s’han renovat els de la zona ubicada en la plaça de la Societat Musical, la plaça de Sant Judes Tadeu, la plaça del General Dolz, la plaça de Germanies, el parc Pere Crespí, la plaça d’Ana Sanchis i la plaça Sagrada Família. Així mateix, s’ha renovat el tancat del parc del carrer Marià Benlliure-cantonada amb Joan Fuster.

La regidora de Serveis Públics, Lola Ortega, ha destacat: “Hem renovat el paviment de seguretat de les zones de jocs infantils d’Alzira que més ho necessitaven i que es trobaven més deteriorats pel seu ús. A més, estos treballs els hem completat amb l’ampliació i la instal·lació de noves zones de jocs en algunes places que encara no tenien una zona destinada als més menuts”.

Recordem que la setmana passada van finalitzar els treballs de renovació i ampliació de la zona de jocs infantils de la plaça Elisa Ramírez i es va ubicar una de nova en la plaça Corbeil-Essones.

IMG-20141106-WA0002