S’instal•len nou jardineres gegants de diferents colors al carrer Trinidad Redal d’Alzira

L’Ajuntament d’Alzira té previst posar nou jardineres gegants d’1,40 m, als escocells del carrer Trinidad Redal, per tal de millorar l’estètica d’un dels accessos importants de la ciutat i per facilitar la ubicació d’arbres a la zona, sense risc que moren, ja que fins ara tots els arbres que eren plantats acabaven morint. A hores d’ara se sap que la raó no era un altra que la mala instal•lació dels conductes d’aigua i electricitat, que dificulta la ubicació d’arbres als escocells d’eixe carrer, una gestió que fa molts anys que no se soluciona.

Segons declara el regidor de Gestió Urbanística, “la decisió de posar els testos de grans dimensions és perquè al seu moment les obres de condicionament no foren les correctes i qualsevol arbre que es plantava als escocells, moria més tard o més prompte. D’esta manera tenen prou espai per a desenvolupar-se amb normalitat, aleshores hem elegit colors molt vius per donar vistositat a un dels accessos a la ciutat que al mateix temps és una zona de pas de molta gent que aprofita per a eixir a passejar i fer esport.”

Pascual també comenta que la idea de les jardineres gegants va sorgir en una visita a la població veïna d’Algemesí, i va ser una imatge que li va agradar per a la ciutat d’Alzira; de fet, ja s’han instal•lat tres testos gegants de diferents colors, per a arbres i plantes de flor. Al llarg de les properes setmanes aniran completant-se els nou, que al final aniran ubicats al carrer Trinidad Redal.

jardineres gegants 1

jardineres gegants 2