Receptivitat de les empreses i les associacions veïnals de Materna al futur del pont de Xàtiva

El govern municipal es va reunir la passada setmana amb la direcció de l’Entitat de Gestió i Modernització EGM Partida Materna i amb els representats den les associacions de veïns de les Basses, Vilella i de la Federació d’associacions de veïns per tal d’informar-los de primera mà de l’estat de les negociacions amb la Direcció General de l’Aigua de la Generalitat per a evitar les inundacions i dels acords als ...Llegir »

Lluita contra els depredadors de les collites

Ahir a la vesprada es va celebrar una reunió de treball per a poder avançar en trobar una solució per a la problemàtica dels porcs senglars. El regidor d'Agricultura i Serveis per a la Ciutat, Enrique Montalvá, es va reunir ahir a la vesprada amb el gerent de l'empresa Pollos Gil, SL, el vicepresident de l'Associació de Caçadors d'Alzira i el president de l'Associació d'Agricultors AVA Alzira, a l'efecte de signar un acord de col·laboració ...Llegir »

Alzira atorga les Insígnies d’Or 2023

Dissabte 30 de desembre, van tindre lloc els actes commemoratius de l’entrada de Jaume I a Alzira. En primer lloc, a partir de les 18 hores celebràrem la Processó Cívica que començà a la porta de l'Ajuntament amb la tradicional baixada de la senyera d’Alzira i que va discorrer pels carrers de la Ciutat. A les 19:30 hores, va tindre lloc el ple de lliurament de les Insígnies d'Or de la Ciutat 2023: En la categoria de Cultura, s’ha decidit atorgar ...Llegir »

L’Ajuntament d’Alzira preparat per al protocol de l’Operació Fred 2023/2024

La vicepresidència segona i conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda de la Generalitat Valenciana ha enviat la documentació del Protocol de l’Operació Fred 2023/2024, on s’estableixen les intervencions a realitzar amb les persones sense llar en la Comunitat Valenciana en moments on les condicions meteorològiques són adverses. La tasca de l’Ajuntament és establir espais d'allotjament alternatiu puntuals i dur a terme les actuacions oportunes per a atendre a les ...Llegir »

Alzira decideix les persones, col·lectius i empreses que rebran les Insígnies d’Or de 2023

ajuntament paga en 9 dies a proveïdors
El Grup de Danses d’Alzira, Joieria Magraner, la Comissaria Local de la Policia Nacional Alzira- Algemesí , Braulio Correal i Interpreta Natura, rebran els guardons el 30 de desembre  La Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Alzira va decidir ahir quines serien les persones i empreses reconegudes amb les Insígnies d’Or de la Ciutat d’Alzira 2023. L’alcalde, Alfons Domínguez, ho ha comunicat a tots els insigniats recordant-los que se’ls lliurarà el ...Llegir »

La Policia Local d’Alzira multa a quasi 100 patinets elèctrics

La setmana passada es van confiscar tres vehicles de mobilitat personal La Policia Local d'Alzira fa un balanç anual dem de vora 100 patinets elèctrics multats en el que va de 2023. Enguany s'han denunciat a 94 usuaris de vehicles de mobilitat personal (VMP), coneguts habitualment com a patinets elèctrics. Si continua la tendència actual, és molt probable que se supere el centenar de casos abans de final d'any. Només ...Llegir »

Alzira acull el pròxim dimecres la cinquena  Jornada d’Aigües Potables i Residuals en la Ribera

Ja estan inscrites més de 60 persones en este esdeveniment d’àmbit comarcal Un any més la Casa de la Cultura d’Alzira celebra esta cinquena jornada, que enguany tractarà diversos aspectes relacionats amb el cicle integral de l’aigua i la seua reutilització sota el títol “L'Aigua: Solució per a la Descarbonització i millora del Medi ambient”. Com en les passades edicions compta ambamb la col•laboració de la Generalitat Valenciana, Global Omnium, ...Llegir »

L’Ajuntament d’Alzira instal·la un hidrant per als bombers en l’entrada de la Murta

La Diputació de València, amb el Pla REACCIONA, finança esta mesura per a gestionar i previndre incendis forestals L’Àrea de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira ha acabat les obres d’instal·lar un hidrant per als servicis d’extinció d’incendis a la porta del paratge natural municipal de la Murta. L’actuació s’ha pogut dur a terme gràcies al finançament de la línia de subvencions REACCIONA en gestió forestal i prevenció ...Llegir »

Alzira celebra una nova edició de la Fira Alzira Oberta. Comerç, Tapa i Automoció

Del 20 al 22 d’octubre, a l’avinguda de Sants Patrons, fins a la plaça del Regne 45 expositors comercials, 15 concessionaris i 12 de restauració L’Ajuntament d’Alzira, a través d’IDEA Alzira, reprén una de les activitats anuals més esperades pel comerç local. De divendres a diumenge, del 20 al 22 d’octubre, torna als carrers de la ciutat d’Alzira esta cita important. Hui s’ha presentat la que serà la tretzena edició ...Llegir »

Alzira acorda el pagament de més de 130.000 euros en subvencions a entitats socials i cooperació

Des de 2015 s’han doblat les ajudes atorgades 5 projectes de cooperació seran finançats L’Ajuntament d’Alzira ha atorgat subvencions a 14 entitats socials i de salut  valorades en cent mil euros.  Des de 2015 s’ha doblat el pressupost que l’Ajuntament destina a estos col•lectius, tal i com ha explicat la regidora Marina Mir, qui ha destacat que cap associació s’ha quedat sense subvenció. Les ajudes es destinen a col•lectius que ...Llegir »