Sergio Dalma ven totes les entrades del seu concert a Alzira

El pròxim 22 de març, a les 19:30 hores, Sergio Dalma oferirà un concert a Alzira davant d’un Gran Teatre ple fins a la bandera, ja que s’han venut totes les entrades disponibles, prop de 800.

El dia del concert, en la taquilla del Gran Teatre, es posaran a la venda al voltant de 40 entrades, que són les que habitualment es reserven per a vendre eixe mateix dia. 

Tour Cadore 33” recorrerà les principals ciutats del país, entre elles Alzira, oferint al públic este nou treball i part d’eixes cançons amb què, al llarg dels seus 25 anys de carrera, Sergio Dalma ha anat conformant el seu viatge.

Al llarg dels quasi 25 anys que Sergio Dalma porta en la música, ha sigut capaç de conduir la seua veu per sendes que han sabut connectar amb els sentiments de tot Espanya, en un viatge ple de cançons, sentiments i molta emoció.  Per a Cadore 33, el disc número 16 de la seua carrera, ha recorregut mes quilòmetres que mai, per a donar amb les onze composicions perfectes que li donarien forma.

Via Dalma i Via Dalma II han ocupat quasi quatre anys de la seua vida, disfrutant d’un èxit que li ha donat molt de temps per a buscar, de la mateixa manera que van col·locar el llistó molt alt. Al marge de l’èxit, els centenars de concerts i les més de 500.000 còpies venudes en estos temps només d’eixos dos discos, Dalma va aconseguir un poc més important encara: crear unes versions que va fer seues de tal manera que en uns quants països llatinoamericans va haver qui va creure que eren temes propis. Així que, sense perdre de vista l’espill retrovisor, va buscar i va buscar, fins que va trobar els temes que necessitava el seu filtre, la seua gola, per a donar-los el seu segell inconfusible.

Tot el que li ha passat de bo a Sergio Dalma en els últims anys, un artista únic en el panorama musical espanyol, s’ha gestat en Cadore 33, la direcció de l’estudi de gravació a Milà que ell va estrenar amb la gravació de Via Dalma i on ha gravat els seus tres últims discos, exactament els tres en què ha viatjat de la mà del productor italià Claudio Guidetti. En Cadore 33,  Sergio Dalma ha fabricat el disc perfecte, que reunix tot el que porta a l’esquena, tot allò que s’ha fet fins ara, amb allò que s’ha aprés en estos viatges recents. 

Fins al moment en què les cançons arriben al públic, Sergio Dalma no es cansa de conduir. I sempre ho fa per a repostar, perquè la carretera seguix ací davant. Ara és el moment que milers de persones seguisquen els seus passos i descobrisquen els paisatges d’este disc mentre conduïxen les seues pròpies vides. Justament el que fa sentir-se ple a un Sergio Dalma que, amb Cadore 33, confirma una vegada més que no perd mai el sentit de l’orientació per a arribar al destí al qual vol arribar.