Concurs redacció Juvenil

Concurs Redacció 2020

Des del SERVAL (Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira) la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament vos agraïm la vostra participació en el IV Concurs de Redacció Juvenil en el qual heu participat de forma activa, i que ha permés als jóvens d’Alzira expressar el seu talent.

 

El IV Concurs de Redacció Infantil i Juvenil en Valencià arriba a tots els centres educatius d’Alzira

Hui ha començat la campanya de repartiment de cartells i díptics de les bases del IV Concurs de Redacció Infantil i Juvenil en Valencià. El regidor de Cultura i Promoció del Valencià, Alfred Aranda, i el tècnic del SERVAL (Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià), Jordi Giménez, han acudit als centres educatius de Primària, Secundària i l’Escola d’Adults per fer difusió del IV Concurs de Redacció, que agrupa les categories de 1r i 2n d’ESO (A), 3r i 4t d’ESO (B), Batxillerat, Cicles Formatius i l’Escola d’Adults (C) i 5é i 6é de Primària (D). A, més, han repartit entre els centres de Secundària i l’Escola d’Adults un lot de llibres de diferents modalitats dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

El tema d’enguany és “Què t’agradaria somiar?”, perquè volem estimular la imaginació i la creativitat. La data límit de presentació de treballs serà el 16 de novembre, i l’entrega de premis, al Saló de Plens de l’Ajuntament, tindrà lloc l’11 de desembre. Cada una de les categories (A, B, C i D) tindrà un primer premi, que serà un ordinador portàtil, un segon premi, que serà una tauleta tàctil gran, i un tercer premi, una tauleta tàctil xicoteta. Tots els premiats rebran a més un llibre.

 

Alfred Aranda considera que “és molt gratificant convocar aquest concurs perquè té una gran acceptació, tant als col·legis com als instituts. Les redaccions presentades en les tres edicions anteriors mostren una gran varietat d’històries, tècniques narratives i recursos literaris que no deixen de sorprendre els adults”.

 DOCUMENTOS:

flecha azul BASES I CONVOCATÒRIA

flecha azul Acta final del jurat

 

III Concurs Redacció 2019

Divendres passat es van entregar els premis del III Concurs de Redacció en Valencià, organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira i el SERVAL (Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià de l’Ajuntament d’Alzira).

El concurs, en què han participat 240 estudiants de centres educatius d’Alzira d’entre 10 i 18 anys amb quatre categories (A, 1r i 2n d’ESO; B, 3r i 4t d’ESO; C, Batxiller i Cicles Formatius i D, 5é i 6é d’ESO), ha tingut com a tema de les redaccions “Una ciutat més saludable”. El premi per als guanyadors ha sigut un ordinador portàtil. Hi ha hagut també segons i tercers premis que han sigut premiats amb tauletes tàctils. A més, tots els participants que han resultat premiats han obtingut un llibre.

A l’acte, celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Alzira, han participat el regidor de Cultura i Promoció del Valencià, Alfred Aranda, la regidora d’Educació, Maria Clavo i la regidora d’Urbanisme i Seguretat Ciutadana, Sara Garés:

 

Categoria A: 1r i 2n d’ESO

Guanyadora: Nerea Aliques Zafrilla (Centre Educatiu Xúquer)

“No són somnis de paper”

1r accèssit: Pablo González Colomer (IES La Murta)

“Terra Melancolia”

2n accèssit: Joan Gómez Estruch (Centre Educatiu Xúquer)

“Tot és verd”

Categoria B: 3r i 4t d’ESO

Guanyador: Fernando Comins Micó (Centre Educatiu Xúquer)

“Impossible de salvar”

1r accèssit: Inma Ortiz Llopis (Centre Educatiu Xúquer)

“Una conversa per millorar”

2n accèssit: Alejandra España Moreno (IES Rei en Jaume)

“Tot el món estava conscienciat”

Categoria C: Batxillerat i Cicles Formatius:

Guanyadora: Paula Sanjuán Sanjuán (IES La Murta)

“Darrere d’un somni”

1r accèssit: Laura Fargueta Pelufo (IES La Purísima)

“El poder del poble”

2n accèssit: Ana Castell Garcia (IES Josep Maria Parra)

“El recinte de les mortes”

Categoria D: 5é i 6é de Primària:

Guanyadora: Laia Valero Llopis (CEIP L’Alborxí)

“El propòsit de Joana”

1r accèssit: Luis Desantes de Llano (CEIP Ausiàs March)

“Un equip amb una missió”

2n accèssit: Andrea López Blay (CEIP García Sanchiz)

“Maria millora Alzira”