Tots Olímpics al CEIP Federico García sahciz

 

El passat dimarts el Ceip Federico García Sanchiz d’Alzira va rebre la visita de tres esportistes olímpics (Javier García en la modalitat d’esgrima, Ana Carrascosa en la modalitat de Judo, Llorenç Carrió en la modalitat d’Halterofília) i una esportista paralímpica (Anna Ortiz en la modalitat de natació).

 

Tots ells pertanyen al projecte “Tots Olímpics” del Comité Olímpic Espanyol que s’està desenvolupant en el centres educatius distingits per la Conselleria d’Educació com a centres Promotors de l’Esport i l’Activitat Física una campanya de foment dels valors esportius i personals.

 

                          IMG 1097                  IMG 1051

    

L’alumnat de quart, cinquè i sisé va gaudir d’una xerrada molt enriquidora al voltant dels valors que tot esportista olímpic cal que desenvolupe, així com de les vivències i experiències personals de cadascun d’ells.

 

Al finalitzar l’acte, es va agrair al centre el seu interès en fomentar l’activitat física i la transmissió dels seus valors, així com es convidà a l’alumnat a la pràctica de l’esport com una part important de la formació personal.

 

La foto d’acomiadament va estar acompanyada per l’entrega d’una agenda esportiva on l’alumnat del centre va aprofitar per sol·licitar els seus autògrafs i donar-los les gràcies per compartir amb nosaltres els seus coneixements i experiències.

 

Un acte que reforça una vegada més l’interès del centre en la formació personal de l’alumnat i el lligam d’aquesta formació al món de l’esport.

 

 

Nota de premsa elaborada pel centre.