Un cap de setmana de teatre a Alzira

Alzira, 24 d’octubre de 2017. Este cap de setmana la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira ha preparat una completa programació de teatre per a divendres i dissabte.
 
Divendres 27 a les 20:30, al Gran Teatre d’Alzira, podrem disfrutar de Marabunta
“Marabunta és bogeria. És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara”. Així ho definix la mateixa companyia de Guillem Albà & La Marabunta a la seua carta de presentació.
 
Un xou de clown, enèrgic i energètic, amb la millor música en directe, cançons pròpies, gags absurds, cabaret, el caos del pallasso i la improvisació: eixir i jugar. 
75 minuts d’actuació dels grans referents de l’humor per a joves i adults amb Guillem Albà, Guillermo Carrizo, Iñaki Marquiegui, Martí Soler, Albert Comaleras, Àlvar Monfort i Edgar Gómez. 
 
Pots comprat l’entrada anticipada per a este espectacle per 8 € o 6 €, si és reduïda.
 
Dissabte la proposta es dirigix al teatre familiar amb La Gallina dels ous d’or de ZUM-ZUM TEATRE al Gran Teatre a les 19 h. Un espectacle de vora una hora, de Ramón Molins amb Begonya Ferrer i Albert Garcia que ens porta el tradicional conte sobre esta gallina que va pondre un ou d’or. Després de La camisa de l’home feliç i La nena que vivia en una capsa de sabates, ZUM-ZUM TEATRE posa en escena una bonica història sobre la riquesa, la pobresa i l’avarícia. Les entrades tenen un preu únic de 3 €.
 
La venda d’entrades per als dos espectacles es farà a la taquilla del Gran Teatre: dimarts i dijous de 19.30 a 21 hores, a www.instanticket.es o al 902444300. 
 
NP 241017 0 NP 2410171 1