XXIV Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil

XXXI Premi de Novel·la Ciutat d’Alziratitol MORAT-01 3.2

XXV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General

XXIV Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil

DISPOSICIONS ESPECÍFIQUES

1. Poden optar a aquest premi les novel·les o reculls de narracions escrits en valencià, o en qualsevol altra varietat d’aquesta llengua, destinats a lectors entre 14 i 17 anys amb una extensió compresa entre els 160.000 i els 220.000 caràcters, espais inclosos. Les obres s’han de presentar exclusivament per correu electrònic. segons s’indica en les disposicions particulars d’aquestes bases.

2. L’import del premi convocat és de 16.000 €, que s’entendran com a pagament dels drets d’autor dels primers 4.000 exemplars que es venguen.

3. El jurat estarà format per Vicent Dasí, Ramon Ferrer, Gonçal López-Pampló, Alícia Martí i Fina Masgrau.

4. El títol de l’obra guanyadora es farà públic el dia 31 d’octubre de 2019.

5. El llibre guardonat serà publicat per Edicions Bromera en una de les seues col·leccions juvenils.

6. La resta d’aspectes que regeixen el certamen estan recollits en les disposicions generals i particulars d’aquestes bases.

DISPOSICIONS PARTICULARS

1. Les obres que opte als premis de novel·la juvenil s’han de presentar únicament en format electrònicenviat-se per correu electrònic a la direcció premisliteraris.juvenil@alzira.es i indicar en l’assumpte el títol de l’obra.

2. Aquests correus electrònics són exclusius per a la recepció de les obres que opten als premis juntament amb la documentació adient. Per a qualsevol consulta cal escriure a: serval@alzira.es

3. Les obres s’han de presentar per correu electrònic dins del termini reglamentari, en format PDF, i el document ha de dur el nom del títol de l’obra, la tipografia Arial o similar, cos 12, a doble espai i, en la portada, cal especificar la llegenda “Opta al Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil 2019”. En el cos del correu hi haurà les dades de l’autor/a (adreça postal, adreça electrònica, telèfon i còpia digitalitzada del DNI). El funcionament de l’Ajuntament preservarà la identitat dels autors i les autores, que només serà desvelada al jurat després de l’elecció de l’obra guanyadora.

XXIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

XXI Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta

XIV Premi de Poesia Ibn Hafaja

XIV Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca

IV Premi Internacional Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera-Valldigna