XXV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General

XXXI Premi de Novel·la Ciutat d’Alziratitol MORAT-01 3.4

XXV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General

1. Poden optar a aquest premi els assajos de difusió popular del coneixement científic i tecnològic escrits en valencià, o en qualsevol altra varietat d’aquesta llengua, castellà, anglés o francés amb una extensió entre 100 i 200 fulls DIN A4, mecanografiats a dos espais per una sola cara, amb una extensió compresa entre els 250.000 i els 300.000 caràcters, espais inclosos. Els materials addicionals al text hauran de ser originals, lliures de drets o contenir el corresponent permís de reproducció.

2. Les obres es poden presentar en format electrònic mitjançant la seu electrònica de la Universitat de València (http://webges.uv.es/uvEntreuWeb) o bé en paper al Registre General de la Universitat de València, av. Blasco Ibàñez, núm.13, 46010, València. Cal fer constar en la portada la llegenda
«Opta al Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General 2018», el nom de la persona autora, adreça postal, telèfon i adreça electrònica. Les obres poden presentar-se sota pseudònim adjuntant la plica corresponent.

3. Els originals no guardonats en format imprés es podran recollir a partir del 2 de desembre de 2019 a la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat de València (carrer de Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 3a planta, 46022, València)

4. L’import del premi és de 12.000 €, que s’entendran com a pagament dels drets d’autor dels 2.000 primers exemplars en valencià i dels 2.000 primers exemplars en castellà que es venguen.

5. El jurat estarà format per David González Jara, Carolina Moreno, José F. Pertusa, Maria Dolores Real i Amparo Ricós.

6. Se seleccionaran exclusivament les obres de divulgació científica, i se’n valorarà l’interès científic, la divulgació de qualsevol branca del saber, la creativitat i el llenguatge emprat en l’obra.

7. El títol de l’obra guanyadora es farà públic el dia 8 de novembre de 2019.

8. Edicions Bromera i el Servei de Publicacions de la Universitat de València coeditaran el llibre guardonat, en versió valenciana, en la col·lecció «Sense Fronteres». Així mateix, les editorials esmentades tindran una opció preferent, durant un termini màxim d’un mes, per a decidir la publicació de les obres no guardonades, si així ho recomanara el jurat.

9. Les bases completes d’aquest premi s’ha de consultar a la web www.valencia.edu/cdciencia.

XXIV Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil

XXIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

XXV Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta

XIV Premi de Poesia Ibn Hafaja

XIV Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca

IV Premi Internacional Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera-Valldigna