Yafri SL, Presencia Hilaturas SA, Camarena i Los Serenade reben els premis de la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació

  •  L’alcaldessa anuncià durant la gala que s’ha desbloquejat definitivament el problema i la multinacional OBEIKAN, en els pròxims dies, sol·licitarà la llicència d’obres 

La Sala Rex Natura va acollir, divendres passat, la gala d’entrega de Premis de l’Economia Local, que posa fi als actes al voltant de la VII Setmana de l’Economia i l’Ocupació. L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el president de l’Associació Empresarial, José Villalba, van ser els encarregats d’entregar els diferents premis, en un acte que va comptar amb una gran representació del món empresarial alzireny.

Els gerents de Yafri SL, Presencia Hilaturas SA i Camarena van rebre la placa acreditativa. Així ho va fer també un component de l’orquestra Los Serenade, que va arreplegar el reconeixement especial d’enguany. 

La màxima autoritat local va destacar en la seua intervenció: “El meu més sincer reconeixement per als premiats d’esta nit i per a totes aquelles empreses i comerços de la localitat, dels quals sent una gran admiració i orgull. Fa ja set anys que, junt amb l’Associació Empresarial, decidim crear estes jornades d’anàlisis i reflexió sobre el present i el futur de l’economia local. Com demostra el seu èxit de participació i projecció mediàtica, any a any, podem dir que va ser una iniciativa eficaç. Felicitacions tant a la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, a través d’IDEA, com a l’Associació Empresarial, per la setmana que hui culmina. La ciutat la construïm i la desenrotllem entre tots. Per això, és tasca de tots contribuir a millorar-la. Des de l’Ajuntament, modernitzant els tràmits per a accelerar-los i afavorir la creació d’empreses, donant suport a emprenedors, apostant per la facturació electrònica… així com amb mesures com el més d’un milió d’euros que retornen a les butxaques de la ciutadania, via baixada d’impostos o bonificacions a la generació d’ocupació. I junt amb el teixit empresarial i comercial, apostant per generar espais de promoció, com la recent Expokaki, o comercials, com les ja consolidades fires comercials o la recent experiència positiva de la “Shopping Night”. Per això, treballem junts en tants i tants projectes, ja que creiem que és l’únic camí per a dinamitzar Alzira, econòmicament i socialment”. 

Així mateix, Bastidas va destacar que “en l’últim any, 459 persones han deixat d’estar sense ocupació, un descens del 8,9%, tres punts per damunt del descens mitjà d’Espanya. I el mes de gener passat, va créixer la contractació un 27%, i la indefinida un 44%. Dades que generen il·lusió i esperança per a molts. A més, va anunciar que “s’ha desbloquejat definitivament el problema i la multinacional OBEIKAN, en els pròxims dies, sol·licitarà la llicència d’obres per a eixa inversió de 140 milions d’euros, i que generarà més de 140 llocs de treball. És una bona notícia per a clausurar esta Setmana de l’Economia i l’Ocupació, el fet d’anunciar activitat econòmica i creació d’ocupació”.

20150220 215742

CategoriesSense categoria