Alzira incorpora a 12 persones majors de 30 anys amb el programa EXPLUS

L’Ajuntament d’Alzira, a través del departament d’IDEA, ha posat en marxa un nou programa: EXPLUS 2023. Es tracta d’un programa d’ocupació per a la contractació de persones aturades per a majors de trenta anys.


En total s’incorporaran dotze persones que treballaran als diferents departaments de l’ajuntament a jornada completa durant tot un any. Les contractacions estan cofinançades pel Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027 a través del LABORA. Este programa té una subvenció concedida de 247.258,13€.


IDEA comptarà amb una arquitecta, una dissenyadora gràfica, una pedagoga, una conserge i una persona de neteja. A Recaptació i Funció Pública s’incorporaran dos llicenciades en Dret. Tresoreria, Salut i Benestar Animal, Patrimoni i Serveis Socials tenen assignades auxiliars administratives en cadascun dels departaments i el MUMA comptarà amb una conserge.

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Comerç, Gemma Alós, ha donat la benvinguda al programa i ha destacat  «El treball que es realitza a IDEA per tal de generar noves oportunitats a persones que es troben en situació d’atur i en este cas majors de 30 anys». L’edil també ha animat a les participants d’este programa a que «aprofiteu cada dia per aprendre noves coses. És una oportunitat única per adquirir nous coneixements i ampliar la vostra experiència laboral, així com aportar idees que milloren el nostre treball a l’administració local en cadascun dels departaments on aneu a treballar».