Alzira viu el tardeo intensament

La iniciativa en dos mesos ha tret al carrer 51 actuacions musicals en els 21 bars adherits Alzira facilita el transport a altres poblacions per a disfrutar del tardeo els divendres a Alzira Des del mes d’abril passat, la campanya del tardeo d’Alzira s’ha convertit en una referència per a la restauració alzirenya i la vida de la ciutat. La iniciativa municipal, amb la col·laboració dels bars alzirenys, ha convocat ...Llegir »

Alzira millora els centres escolars durant les vacacions d’estiu

Des de la Regidoria d’Obres i Infraestructures Públiques s’han executat diferents actuacions als centres escolars d’Alzira. Aprofitant les vacacions d’estiu de l’alumnat, des de principis de juliol fins al començament del curs escolar s’han fet diverses obres que tenen com a finalitat mantindre, millorar i conservar les instal·lacions escolars. Entre els treballs fets, destaca a l’escola Pintor Teodoro Andreu la reforma de banys d’alumnes i professorat a la planta baixa, ...Llegir »

Alzira incorpora a 12 persones majors de 30 anys amb el programa EXPLUS

L’Ajuntament d’Alzira, a través del departament d’IDEA, ha posat en marxa un nou programa: EXPLUS 2023. Es tracta d’un programa d'ocupació per a la contractació de persones aturades per a majors de trenta anys. En total s’incorporaran dotze persones que treballaran als diferents departaments de l’ajuntament a jornada completa durant tot un any. Les contractacions estan cofinançades pel Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027 a través del LABORA. Este programa ...Llegir »

Gómez demanarà ajuda a la Delegació de Govern i a la CHX per a ampliar el barranc de la Casella i poder així reduir el risc d’inundació

Barranc de la Casella
• Un informe de la UPV veu necessari eixamplar el barranc i el pont de Xàtiva per a millorar la capacitat de desaigüe• L'alcalde explicarà a regidors i veïns les mesures correctores apuntades pels experts de la universitat L'Ajuntament d'Alzira sol·licitarà el suport i la implicació de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i de la Delegació del Govern per a poder implementar les mesures recomanades pels experts de la Universitat ...Llegir »

Comencen els estudis del sòl de la gasolinera de l’avinguda Lluís Suñer

Comencen els estudis del sòl de la gasolinera de l’avinguda Lluís Suñer
S'han iniciat els treballs d'anàlisi del sòl de l'antiga gasolinera de l'avinguda Lluís Su-ñer. Es tracta d'un estudi en profunditat que rastrejarà fins als 12 metres de profundi-tat. L'empresa Geofísica Falcon High Tech es l'encarregada d'esta avaluació que es realitzarà mitjançant un georadar i drons amb càmeres termogràfiques i infrarojos. Una vegada es conega el resultat d'este informe es donarà inici a les obres de des-muntatge dels sortidors i posteriorment ...Llegir »