Alzira presenta la seua oferta turística a FITUR

Alzira estarà present, un any més, a la Fira Internacional de Turisme FITUR que està celebrant-se a Madrid. Un aparador on es dona a conéixer la ciutat i la seua oferta turística, festiva, cultural, patrimonial i gastronòmica. Alzira ha assistit sota la marca turística “Turisme Comunitat Valenciana” i “València Turisme” de la Diputació Provincial.


La delegació alzirenya està encapçalada per la regidora de Turisme, Isabel Aguilar i la tècnica del departament de Turisme. Els visitants podran gaudir de les dues declaracions de Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat que té la ciutat com la Setmana Santa i les Falles. També la Coordinadora de Festes de Barris i Partides donarà conéixer el caràcter festiu de la ciutat en arribar l’estiu.


A més, dins de l’oferta que presenta la ciutat s’han projectat vídeos promocionals de Falles i Setmana Santa i la guia ECA. Se seguirà apostant, l’oferta turística per als més menuts i famílies que tanta acceptació ha tingut a la nostra ciutat amb el llibre “El Rescat de l’Illa”, guardonat als premis “Temps de les Arts” en la categoria de Patrimoni i el projecte Peke Turisme. També hi haurà una degustació dels productes típics de la nostra gastronomia.


La regidora de Turisme, Isabel Aguilar ha destacat que “Alzira compta amb un ventall de possibilitats turístiques com són els nostres paratges naturals i també les nostres festes i tradicions, i això és el que potenciem des de la regidoria de Turisme”. També ha manifestat que “FITUR és un gran aparador mundial, però també d’àmbit nacional, autonòmic i provincial. El més important és que la gent descobrisca Alzira, vinguen d’on vinguen”.