Alzira està present a Fitur 2024 amb la campanya Alzira en verd

El restaurant Ca Tomás farà una demostració de l’espardenyà amb la seua versió 2.0. La ciutat presenta en Fitur la campanya Alzira en verd: Naturalesa, patrimoni i gastronomia que inclou l’espectacular oferta de natura amb l’Anell Verd, la Via Verda i el paratge natural Murta- Casella. Del 24 al 28 de gener la Fira Fitur, recull totes les proposades per la Comunitat Valenciana, on estarà present Alzira, un estand compartit ...Llegir »

Alzira presenta una audioguia teatralizada de la Murta, de la mà d’Interpreta Natura

12 pistes d’àudio ens acompanyen al llarg de tot el Paratge Natural a través de QR Hui s’ha presentat esta nova iniciativa portada a terme per  Interpreta Natura, associació que treballa per a la construcció del patrimoni natural i cultural de les ciutats valencianes., que compta amb el suport de la regidoria de Turisme. L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, junt al regidor de Turisme, Xavi Pérez i el vicepresident de l’Associació ...Llegir »

Els Dossels d’Alzira impressionen als visitants

Alzira està immersa totalment en la celebració de la Setmana Santa. Els seus Dossels, declarats Bé de Rellevància Local, ja han obert les seues portes perquè totes les persones que els visiten puguen gaudir-los. Esta vesprada l’Ajuntament d’Alzira i la Junta de Germandats i Confraries faran la tradicional visita de Dossels poder veure’ls i donar l’enhorabona pel treball realitzat pels clavaris i confrares.   Cal recordar que els Dossels són ...Llegir »

Alzira presenta la seua oferta turística a FITUR

Alzira estarà present, un any més, a la Fira Internacional de Turisme FITUR que està celebrant-se a Madrid. Un aparador on es dona a conéixer la ciutat i la seua oferta turística, festiva, cultural, patrimonial i gastronòmica. Alzira ha assistit sota la marca turística "Turisme Comunitat Valenciana" i "València Turisme" de la Diputació Provincial. La delegació alzirenya està encapçalada per la regidora de Turisme, Isabel Aguilar i la tècnica del departament de ...Llegir »

El llibre ‘El rescat de l’illa’ guardonat en els Premis El Temps de les Arts

L’Ajuntament d’Alzira, amb el llibre ‘El rescat de l’illa’ editat per la regidoria de Turisme, ha estat guardonat amb una menció especial en els II Premis El Temps de les Arts, en la categoria de Patrimoni. Este reconeixement el van arreplegar la regidora de Turisme, Isabel Aguilar i la cap del departament i tècnica municipal, Sonia Monteagudo en un acte celebrat a l’Ateneu Barcelonés a Barcelona. Cal destacar que el ...Llegir »

Alzira presenta el llibre El rescat de “l’illa”

Alzira compta amb un nou recurs didàctic per donar a conéixer el patrimoni i els recursos turístics que té la ciutat. Es tracta del llibre El rescat de “l’illa”,  editat per la Regidoria de Turisme i destinat a escolars del tercer cicle de Primària i a estudiants de Secundària. El llibre narra la història del perill que està vivint l’illa del Xúquer (Alzira). El lector serà el protagonista d’esta gimcana i sols ell ...Llegir »

Alzira instal·la un mural amb la imatge turística de la ciutat

Alzira ja compta un mural on es mostra la nova imatge turística d’Alzira on es promociona el potencial patrimonial de la ciutat. El cartell donarà la benvinguda als qui ens visiten durant les festes patronals de Sant Bernat, ja que està ubicat a la rodona de l’avinguda Joan Calot, junt amb la plaça de la Generalitat. El cartell és obra del pintor, restaurador i muralista alzireny, Toni Espinar i esta compost per ...Llegir »

Èxit de participació en la presentació de la mascota Peke Turisme

Peke Turisme, la mascota del departament de Turisme ja ha arribat a Alzira i ha estat presentada als veïns i veïnes més menuts de la ciutat. La plaça Major va acollir un gran esdeveniment consistent en tallers de globoflèxia, reciclatge, pinta cares i un futbolí unflable. També hi va haver una batucada, la degustació de reganyà, borles per als més menuts i l’actuació en directe del grup valencià NIUSS. Tots els assistents van poder conéixer ...Llegir »

El 2 d’abril presentació de la mascota Peke Turisme en la plaça Major amb activitats per a menuts i adults

El dissabte 2 d’abril la plaça Major acollirà l’acte de presentació de la mascota de Peke Turisme. Entre les 10 i les 14 hores hi ha programades una sèrie d’activitats dirigides tant als més menuts com als adults. Hi haurà tallers de globoflèxia, reciclatge, pintacares, quadrilàter  batucada, així com degustació de reganya, borles i, a més, l’actuació en directe del grup NIUS, que amb la seua música ens animarà la ...Llegir »