Torna a Alzira el concurs de talent Cantes o balles?

Alzira tornarà a gaudir d’una nova edició de Cantes o balles?. La Regidoria de Joventut, junt amb el Consell de la Joventut, ha posat en marxa una nova edició d’este concurs exitós que celebrà l’última edició l’any 2018.

Cal recordar que es tracta d’un concurs de talent on els jóvens poden demostrar les seues habilitats i passar per l’opinió d’un jurat professional per a aconseguir ser el guanyador o guanyadora.

Els requisits per a participar són tindre entre 12 i 25 anys i fer la inscripció al Centre d’Informació Juvenil, a la primera planta de la Casa de la Cultura, en horari de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 hores. També es pot sol·licitar informació mitjançat WhatsApp al telèfon 627 382 445.

Els guanyadors o guanyadores de les dos categories obtindran el trofeu, un regal d’una experiència Smartbox i, a més, podran actuar a les festes de Sant Bernat.

 “Des que vaig arribar a la Regidoria de Joventut, tenia clar que era necessari reprendre a la nostra ciutat el Cantes o balles?, ja que és una iniciativa molt enriquidora, tant com a oferta d’oci per als jóvens, com per ser un aparador per a demostrar el talent que tenim a la nostra ciutat” ha manifestat la regidora de Joventut, Lara Ferrer. “A més -ha afegit-, vull animar a tota la joventut d’Alzira que participe i faça valdre el seu talent com a cantant o ballarí i a gaudir així d’un concurs que en les edicions passades tenia un gran nombre de participants i èxit de públic”.

Per la seua banda el president del Consell de la Joventut, Jose Luis Bravo, ha destacat que l’associacionisme juvenil és molt important i la música i la dansa són elements claus a l’hora de crear noves associacions, grups o bandes. Cal apostar per a este tipus d’oci alternatiu que fa valdre el potencial juvenil a la nostra ciutat”

Tant la participació com l’assistència com a públic és totalment gratuïta i la gala final es farà el 18 de juliol al Gran Teatre d’Alzira.