Torna a Alzira el concurs de talent Cantes o balles?

Alzira tornarà a gaudir d’una nova edició de Cantes o balles?. La Regidoria de Joventut, junt amb el Consell de la Joventut, ha posat en marxa una nova edició d’este concurs exitós que celebrà l’última edició l’any 2018. Cal recordar que es tracta d’un concurs de talent on els jóvens poden demostrar les seues habilitats i passar per l’opinió d’un jurat professional per a aconseguir ser el guanyador o guanyadora. ...Llegir »

Alzira crearà Jovenestar, un servei punter d’ajuda psicològica per als joves

La regidoria de Joventut aposta per cuidar la salut mental des de la prevenció. Es posarà en marxa en abril de forma gratuïta i podran acudir joves entre 12 i 30 anys.  La regidoria de Joventut ha organitzat hui una xarrada informativa per a donar a conèixer este nou programa que entrarà en funcionament el pròxim mes d’abril. Es tracta del programa Jovenestar,  un servei d’ajuda psicològica per a joves ...Llegir »

Joventut oferix acompanyament als joves sense estudis d’Alzira per a descobrir la seua vocació i reprendre la formació amb el programa JOOP

Els interessats, de 16 a 21 anys, ja es poden inscriure al Centre d’Informació Juvenil La Regidoria de Joventut d’Alzira impulsa la huitena edició del programa Jove Oportunitat (JOOP), una iniciativa de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) cofinançat per la Unió Europea, que es durà a terme a la Casa de la Cultura d'Alzira.  Ja està obert el procés de preinscripció per a Jove Oportunitat, un programa dirigit a ...Llegir »

Alzira celebra per primera vegada unes campanades infantils

Alzira viu el Nadal i per primera vegada comptarà amb unes campanades infantils el dia 31 de desembre a les 12 del migdia. Esta iniciativa està organitzada des de la regidoria de Joventut i pretén augmentar l’oferta d’oci i adaptar la festa de les campanades als més menuts amb una amplia programacióLa plaça Major serà l’escenari on es podran donar cita els menuts i les seues famílies per acomiadar l’any ...Llegir »

Alzira celebra la primera carrera solidària de Halloween

La vespra de Tots Sants la regidoria de Joventut ha programat diverses activitats per a la família amb animació, DJ’S i l’actuació de La Colla d’À Punt Alzira viurà la primera «Volta a peu Halloween» solidària. Es tracta d’una iniciativa que naix des de les regidories de Joventut i Esports i que compta amb la col·laboració del club d’atletisme La Rabosa. Tot el que es recapte amb la venda de ...Llegir »

Alzira presenta Divulga’t, un espai per a la difusió de projectes d’investigació

Cada últim dijous de mes hi haurà una ponència a la casa de la cultura  La regidoria de Joventut ha presentat este matí en roda de premsa Divulga't, una iniciativa que pretén posar a la ciutat d’Alzira en el focus acadèmic i d'investigació. Amb este projecte s’ofereix un espai de difusió per a les investigacions que estan duent-se a terme, en este cas liderades per joves alzirenys, individualment o com ...Llegir »

Finalitza l’Escoleta Municipal d’Estiu amb un gran èxit

Ha finalitzat, un any més, l’Escoleta d’Estiu organitzada des de la regidoria de Joventut. Enguany s’ha realitzat al col·legi Gloria Fuertes i han participat un total de 300 xiquetes i xiquets. Els menuts i menudes ha pogut gaudir d’una gran quantitat d’activitats lúdiques i pedagògiques. Una programació de qualitat basada en tallers, esports i jocs, entre altres activitats per a passar-ho d'allò més bé. Cal recordar que l’Escoleta s’ha dut a terme al llarg del mes de ...Llegir »

Alzira subvencionarà les activitats que realitzen les associacions juvenils

Hi ha un pressupost de 4.300 euros per a cofinançar els projectes sobre animació, informació o assessorament per a la joventut Els col·lectius han d’estar inscrits als registres d’associacions juvenils de la Generalitat i de l’Ajuntament L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alzira ha convocat, un any més, les ajudes per a les associacions i entitats sense ànim de lucre que desenvolupen la seua activitat en l’àmbit de la joventut. El ...Llegir »

Joventut oferix acompanyament als joves sense estudis d’Alzira per a descobrir la seua vocació i reprendre la formació amb el programa JOOP

Un 72 % dels alumnes que han completat JOOP estan estudiant o treballant a l'any de finalitzar el programa El programa, per a joves de 16 a 21 anys, busca la reducció de la taxa d'abandonament educatiu primerenc a la ciutat La Regidoria de Joventut d’Alzira impulsa la sisena edició del programa Jove Oportunitat (JOOP), una iniciativa de l'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) i el Fons Social Europeu, que es ...Llegir »