Cens electoral de nacionals de la UE residents a Espanya per a les eleccions europees

Abans del 30 de gener cal manifestar la voluntat de participar Alzira, 22 de desembre de 2023. Els ciutadans de la UE, no espanyols, residents a Espanya, podran votar en les eleccions al Parlament Europeu de 9 de juny de 2024 si estan inclosos en el cens electoral vigent d'eixes eleccions i són majors d'edat el dia de la votació. Per a la inclusió en el cens electoral vigent de ...Llegir »

L’Ajuntament d’Alzira atorgarà 16.000€ per a subvencionar a les associacions veïnals

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana ha atorgat, un any més, les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s’han adjudicat un total de 16.009 euros entre les associacions que han sol·licitat esta ajuda per a subvencionar les seues activitats. La regidora de l’àrea, Gemma Alós, ha manifestat que «Enguany han participat 7 associacions, ...Llegir »

L’Ajuntament d’Alzira publica la convocatòria de les subvencions per a les Associacions Veïnals

Del 2 al 30 de març es poden demanar estes subvencions a la seu electrònica municipal Com cada any, la Regidoria de Participació Ciutadana ha publicat la convocatòria de les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Des de hui, 2 de març i fins al pròxim dia 30 les associacions interessades poden fer la seua sol·licitud mitjançant la seu electrònica municipal,  www.alzira.es seu electrònica i buscant ...Llegir »

La bústia ciutadana rep més del doble de consultes en 2022

La participació del veïnat continua la tendència d’augment, donada la resposta rebuda En 2022 les consultes realitzades per la ciutadania han augmentat fins aconseguir una xifra que supera el doble de l’any anterior. Amb els anys el veïnat s’ha acostumat a utilitzar la bústia ciutadana, o el correu oficial ajuntament@alzira.es per a preguntar els seus dubtes, manifestar les seues opinions, o presentar les seues queixes. A més, enguany també s’ha ...Llegir »

Ja està disponible el nou canal de whastapp de l’Ajuntament d’Alzira

A través del 644 51 07 42, la ciutadania té accés a la informació de la ciutat L’Ajuntament d’Alzira, obri un nou canal informatiu de WhatsApp per a informar a la ciutadania. El consistori ha posat en marxa una plataforma d’atenció ciutadana a través de WhatsApp que permet accedir a tràmits electrònics o rebre avisos i comunicacions importants i en les pròximes setmanes incorporarà noves funcionalitats per a comunicar queixes ...Llegir »

L’Ajuntament d’Alzira manté l’assignació de 17.000€ per a subvencionar a les associacions veïnals

La Regidoria de Participació Ciutadana ha atorgat, un any més les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s’han adjudicat un total de 17.000 euros entre les associacions que continuen amb les seues activitats. La regidora de l’àrea, Gemma Alós, ha manifestat que «Després de dos anys de menor activitat, podem dir que 2022 ha estat l’any de ...Llegir »

L’Ajuntament d’Alzira publica la convocatòria de les subvencions per a les Associacions Veïnals

Com cada any, la Regidoria de Participació Ciutadana ha publicat la convocatòria de les subvencions a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Des de hui, 18 de març i fins al pròxim 19 d’abril les associacions interessades poden fer la seua sol·licitud mitjançant la seu electrònica municipal,  www.alzira.es seu electrònica i buscant al catàleg de tràmits ASSOCIACIONS: Sol·licitud de subvencions a les Associacions Veïnals. Cal recordar que per ...Llegir »

L’Ajuntament d’Alzira respon el 100 % de les consultes realitzades el 2021 en 16 àmbits de gestió i per damunt del 50 % en els altres cinc

La participació ciutadana creix any rere any «per la diversificació de les vies de contacte i l’obtenció de resposta» Serveis Públics i Policia Local generen més del 40 % de les consultes ciutadanes plantejades al llarg del passat any Més d’un 40 % de les consultes realitzades per la ciutadania a l’Ajuntament d’Alzira el 2021 estigueren relacionades amb les àrees de Serveis Públics i de Policia Local. Serveis Públics va ...Llegir »